Best på kundetilfredshet

LEXUS ØVERST PÅ PALLEN IGJEN – FOR 13. ÅR PÅ RAD

Lexus er nok en gang vinner av tilfredshetsundersøkelsen AutoIndex

Det er en sann glede å meddele at Lexus også i 2024 topper bilbransjens gjeveste kundetilfredshetsundersøkelse, AutoIndex. Vi jobber kontinuerlig for å skape produkter uten sidestykke og gi våre kunder en helhetlig og positiv opplevelse. Derfor er det desto mer gledelig at årets topplassering er den trettende i en uavbrutt rekke. Autoindex utføres årlig av Loyalty Group International og 11 989 norske bileiere har deltatt i 2024. Kundene bes om å vurdere selve bilen, kjøpsopplevelsen hos forhandler, service på verkstedet og lojalitet til merket.

– Det er tid for kake og feiring i dag! Dette er en pris vi verdsetter høyt, og som vi strekker oss etter hver eneste dag, sier Jan Christian Holm, sjef i Lexus Norge.

– En stor takk til alle medarbeidere hos våre forhandlere som har bidratt til dette fantastiske resultatet. På vegne av hele organisasjonen vil jeg også takke for kundenes tillit og lojalitet til oss. Førsteplassen for 13. år på rad er et resultat av målrettet arbeid, og vi skal gjøre vårt beste for at Lexus kåres som beste bilmerke også i fremtiden, lover Holm.

LEXUS I SÆRKLASSE

– Førsteplassen i AutoIndex tretten år på rad bekrefter at Lexus er i særklasse når det gjelder kvalitet og kundebehandling, sier Mikkel Korntved som er direktør og seniorrådgiver i Loyalty Group International. – De har etablert en unik bedriftskultur som sørger for at det er enkelt og behagelig å være Lexus-kunde i hverdagen. Det er den totale opplevelsen og innpakningen som differensierer dem fra øvrige bilmerker i Norge, sier Korntved

IKKE STØRST, MEN BEST

Stolt Lexus-sjef, Jan Christian Holm forteller:

– De siste årene har vi etablert flere forhandlere, men vi har også vært tro mot vår strategi om å levere en annerledes kundeopplevelse. Suksessen skyldes ikke bare at vi leverer kvalitetsbiler med særpreg. Den skyldes også at vi har bestrebet oss på å gjøre god service og kundebehandling til en integrert og naturlig del av merkevaren. Det vet vi kundene våre setter stor pris på.

Sagt på en annen måte: Bilene produseres i Japan. Resten av kundeopplevelsen produseres i Norge.

"I et elbilmarked med stor konkurranse, gjør det meg glad og stolt å se at vi har klart å videreføre Lexus-opplevelsen til elbilkundene våre. Dette gir trygghet for fremtiden når Lexus har blitt 100 % elektrisk i Norge.

Ønsker man å kjøpe en elbil, og samtidig være fornøyd, står alle våre forhandlere klare til å bistå. Velkommen til prøvekjøring" inviterer Jan Christian Holm, General Manager i Lexus Norge.

Les mer om AutoIndex her
Bli kjent med RZ 450e Bli kjent med UX 300e