GARANTI 

Vi er på din side hele veien, med en produsentgaranti og et utvalg utvidede garantiplaner tilpasset deg. Lexus' biler er kjent for kvalitet og pålitelighet. De er dessuten dekket av produsentgarantien. 

Lexus RELAX

Lexus Relax revolusjonerer måten vi tar vare på bilen din på. Med 12 måneders ekstra garanti hvert år du tar service hos oss, kan du slappe av vel vitende om at du og din Lexus er dekket.

Lexus Relax er et vitnesbyrd om hvor trygge vi er på kvaliteten til bilene våre. Etter at fabrikkgarantien utløper, kan du fortsatt slappe av vel vitende om at du får 12 måneders ekstra garanti når du tar servicen hos oss. Slik kan du være sikker på at bilen din er i trygge hender - med eksperter som kun bruker originaldeler. Slik holder vi din Lexus 100% Lexus.

Alle Lexus modeller som oppfyller betingelsene får automatisk et år Lexus Relax garanti når service utføres hos oss.

Betingelser:

  1. Bilen må være mer enn 4 år gammel.
  2. Den gjenværende fabrikkgarantien må være mindre enn 1 år eller mindre enn 15 000km.
  3. Bilen er mindre enn 10 år gammel og har gått mindre enn 200 000km.

Standard Lexus-garanti

Varer i 5 år, eller 200 000 km.

Standard Lexus-garanti byr på omfattende dekning for din Lexus, inkludert mekaniske feil, rust og korrodering, og dekning av hybridkomponenter og hybridbatteriet.

Bilen din er dekket i 5 år med standardgarantien som følger alle Lexus. En rekke utvidede garantier er også tilgjengelige.